Airco-service

Veel auto’s en bedrijfswagens zijn voorzien van een airco, zodat u comfortabel tijdens warme dagen kunt autorijden. Het is belangrijk dat u uw airco laten onderhouden, zodat nare geuren ook geen kans krijgen.

Door verlies en/of verdamping neemt het koudemiddel in uw airco jaarlijks met 8% tot 10% af. Daardoor neemt de koelcapaciteit van uw airco af en neemt de temperatuur in de auto toe. Het afnemen van het koudemiddel heeft ook als nadeel dat er een grotere kans is dat er een defect aan uw airco optreedt.

Laat daarom uw airco controleren en/of onderhouden!

Het is bij ons mogelijk om uw airco te laten controleren, te laten vullen en een geurbehandeling uit te laten voeren. Dit zorgt er voor dat uw airco weer goed koelt en fris ruikt! De geurbehandeling wordt gedaan met producten van Innotec, die staan voor hoogwaardige kwaliteit.

Ook als uw airco niet meer werkt, kunnen wij een reparatie uitvoeren, zodat u weer kan genieten van de koele, frisse lucht.

Het vullen en recyclen van het koudemiddel in uw airco gebeurd volgens de officiële STEK-eisen; uw auto is dus in goede handen. Meer informatie over STEK vind u op www.stek.nl.

Neem contact met ons op of rijdt bij ons langs om uw airco te laten controleren en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

AircoserviceBlok1

AircoserviceBlok2

Back to Top